Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14746
Назва: Шляхи підвищення природної кормової бази господарства ТОВ "Рибовод"
Інші назви: Ways to increase the natural food base of the farm of LLC "Rybovod'
Автори: Чорноморець, Олексій Віталійович
Chornomorets, Oleksii
Ключові слова: кормова база;food base;нагульні стави;feeding ponds;планктон;plankton;бентос;benthos;гідрохімічний режим;hydrochemical regime;біогенні елементи;biogenic elements;рибопродуктивність;fish productivity;біомаса;biomass
Дата публікації: 2025
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Чорноморець О. В. Шляхи підвищення природної кормової бази господарства ТОВ "Рибовод": кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура", ОПП "Водні біоресурси та аквакультура"/ БНАУ; Наук. керівник Ю. В. Куновський, доцент. - Біла Церква, 2025. - 38 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: вивчити особливості формування природної кормової бази в водоймах господарства за показниками розвитку планктону і бентосу, а також визначити шляхи підвищення продуктивності ставів господарства оцінити хімічний склад води і донних відкладень і визначити в них динаміку розвитку кормової бази та рибопродуктивності. Робота викладена на 41 сторінках компʼютерного тексту, включає 10 таблиць, діаграму, 36 літературних джерел
Опис: The purpose of the work: to study the features of the formation of the natural food base in the farm's reservoirs according to the indicators of the development of plankton and benthos, as well as to determine ways to increase the productivity of the farm's ponds, assess the chemical composition of water and bottom sediments and determine the dynamics of the development of the food base and fish productivity in them. Is presented on 41 pages of computer text, includes 10 tables, a diagram, 36 literary sources
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14746
УДК: 639.3
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.