Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14746
Title: Шляхи підвищення природної кормової бази господарства ТОВ "Рибовод"
Other Titles: Ways to increase the natural food base of the farm of LLC "Rybovod'
Authors: Чорноморець, Олексій Віталійович
Chornomorets, Oleksii
Keywords: кормова база;food base;нагульні стави;feeding ponds;планктон;plankton;бентос;benthos;гідрохімічний режим;hydrochemical regime;біогенні елементи;biogenic elements;рибопродуктивність;fish productivity;біомаса;biomass
Issue Date: 2025
Publisher: БНАУ
Citation: Чорноморець О. В. Шляхи підвищення природної кормової бази господарства ТОВ "Рибовод": кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура", ОПП "Водні біоресурси та аквакультура"/ БНАУ; Наук. керівник Ю. В. Куновський, доцент. - Біла Церква, 2025. - 38 с.
Abstract: Мета роботи: вивчити особливості формування природної кормової бази в водоймах господарства за показниками розвитку планктону і бентосу, а також визначити шляхи підвищення продуктивності ставів господарства оцінити хімічний склад води і донних відкладень і визначити в них динаміку розвитку кормової бази та рибопродуктивності. Робота викладена на 41 сторінках компʼютерного тексту, включає 10 таблиць, діаграму, 36 літературних джерел
Description: The purpose of the work: to study the features of the formation of the natural food base in the farm's reservoirs according to the indicators of the development of plankton and benthos, as well as to determine ways to increase the productivity of the farm's ponds, assess the chemical composition of water and bottom sediments and determine the dynamics of the development of the food base and fish productivity in them. Is presented on 41 pages of computer text, includes 10 tables, a diagram, 36 literary sources
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14746
metadata.dc.identifier.udc: 639.3
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.