Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14681
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРева, Роман Олександрович-
dc.contributor.authorReva, Roman-
dc.date.accessioned2025-09-22T12:25:21Z-
dc.date.available2025-09-22T12:25:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРева Р. О. Аналіз та удосконалення технології кисломолочних напоїв: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Н. М. Ломова, доцент. - Біла Церква, 2024. - 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14681-
dc.descriptionThe analysis of technology of soul-milk drinks is in-process conducted, possibility of improvement of technology is envisaged for the uses of natural fillers, that give to the product of pleasant descriptions, promote him biological value, it is expansion of assortment of useful drinks Aim of work : improvement of method of production of soul-milk drink on suckling basis with addition of natural filler. On the basis of review of literary sources the analysis of assortment and productions of health products, and also the state and prospects of development of health products, are conducted in Ukraine. In theory expediency of production of new health product is reasonable on suckling basis with addition of natural filler. The organizational, technological and economic aspects of introduction of new product are worked out in a production. Volume: 50 р., 12 tables, 3 lines., 40 sources.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проведено аналіз технології кисломолочних напоїв, передбачено можливість удосконалення технології за використання натуральних наповнювачів, які надають продукту приємних смако-аромтаичних характеристик, підвищують його біологічну цінність, це розширення асортименту корисних напоїв Мета роботи: удосконалення способу виробництва кисломолочного напою на молочній основі з додаванням натурального наповнювача. На основі огляду літературних джерел проведено аналіз асортименту та виробництва оздоровчих продуктів, а також стан та перспективи розвитку нових технологій оздоровчих продуктів в Україні. Теоретично обґрунтовано доцільність виробництва нового оздоровчого продукту на молочній основі з додаванням натурального наповнювача. Розроблено організаційні, технологічні та економічні аспекти впровадження нового продукту у виробництво. Обсяг: 50 сторінок, 12 таблиць, 3 рисунка, 40 джерел.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкисломолочний напійuk_UA
dc.subjectsoul-milk drinkuk_UA
dc.subjectнатуральний наповнювачuk_UA
dc.subjectnatural filleruk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології кисломолочних напоївuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and Improvement of Fermented Milk Drink Technologyuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.146.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рева_merged.pdf872,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.