Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14640
Title: Аналіз та удосконалення технології м'ясного хліба
Other Titles: Analysis and improvement of meat loaf technology
Authors: Дядечко, Марина Олександрівна
Diadechko, Maryna
Keywords: м'ясні хліби;meat loaves;м'ясо телятини;veal meat;м'ясо курятини;chicken meat;сир сичужний;rennet cheese;ротаційна піч;rotary oven
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Дядечко М. О. Аналіз та удосконалення технології м’ясного хліба: Кваліфікаційна робота магістра: (181 - Харчові технології) / БНАУ. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сиривини і технологічних процесів, Наук. керівник В. М. Надточій, доцент. - Біла Церква, 2024. - 54 с.
Abstract: В роботі обґрунтовано вибір сиру сичужного як джерела функціональних інгредієнтів, а також мінерального преміксу для збагачення м’ясних хлібів. Проаналізовані вимоги до основної і допоміжної сировини згідно державних стандартів, запропонована удосконалена технологія, розроблені технологічна та апаратурно-машинна схеми виробництва збагачених м’ясних хлібів. Визначені критично контрольні точки у процесі виробництва м'ясних хлібів за системою контролю НАССР. Економічно обґрунтовано виробництво м'ясних хлібів за удосконаленою технологією
Description: The work substantiates the choice of rennet cheese as a source of functional ingredients, as well as a mineral premix for enriching meat loaves. The requirements for the main and auxiliary raw materials according to state standards were analyzed, an improved technology was proposed, and technological and equipment-machine schemes for the production of enriched meat loaves were developed. Critical control points in the production process of meat loaves according to the HACCP control system have been determined. Production of meat loaves using improved technology is economically justified.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14640
metadata.dc.identifier.udc: 664.684
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
analiz_ta_udoskonalennia_tekhnolohii_miasnoho_khliba.pdf1,42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.