Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14640
Назва: Аналіз та удосконалення технології м'ясного хліба
Інші назви: Analysis and improvement of meat loaf technology
Автори: Дядечко, Марина Олександрівна
Diadechko, Maryna
Ключові слова: м'ясні хліби;meat loaves;м'ясо телятини;veal meat;м'ясо курятини;chicken meat;сир сичужний;rennet cheese;ротаційна піч;rotary oven
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дядечко М. О. Аналіз та удосконалення технології м’ясного хліба: Кваліфікаційна робота магістра: (181 - Харчові технології) / БНАУ. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сиривини і технологічних процесів, Наук. керівник В. М. Надточій, доцент. - Біла Церква, 2024. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі обґрунтовано вибір сиру сичужного як джерела функціональних інгредієнтів, а також мінерального преміксу для збагачення м’ясних хлібів. Проаналізовані вимоги до основної і допоміжної сировини згідно державних стандартів, запропонована удосконалена технологія, розроблені технологічна та апаратурно-машинна схеми виробництва збагачених м’ясних хлібів. Визначені критично контрольні точки у процесі виробництва м'ясних хлібів за системою контролю НАССР. Економічно обґрунтовано виробництво м'ясних хлібів за удосконаленою технологією
Опис: The work substantiates the choice of rennet cheese as a source of functional ingredients, as well as a mineral premix for enriching meat loaves. The requirements for the main and auxiliary raw materials according to state standards were analyzed, an improved technology was proposed, and technological and equipment-machine schemes for the production of enriched meat loaves were developed. Critical control points in the production process of meat loaves according to the HACCP control system have been determined. Production of meat loaves using improved technology is economically justified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14640
УДК: 664.684
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_ta_udoskonalennia_tekhnolohii_miasnoho_khliba.pdf1,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.