Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14614
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБрижата, Анастасія Олександрівна-
dc.contributor.authorBryzhata, Anastasia-
dc.date.accessioned2025-09-16T10:13:29Z-
dc.date.available2025-09-16T10:13:29Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБрижата А. О. Аналіз та технології виробництва кролятини у ТОВ «Гарант-Агро» Київської області та її переробки в ТОВ «Візит»: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології кормів, кормових дбавок і годівля тварин; Наук. керівник М. М. Сломчинський, доцен. - Біла Церква, 2025. - 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14614-
dc.descriptionDuring the performance of work and conducting research, the technology of production and processing of rabbit meat was studied in the Limited Liability Company "Garant-Agro" from Turning machine of Bilotserkiv district, Kyiv region. During the analysis of the level and completeness of feeding rabbits in the farm, generally accepted methods of zootechnical assessment of feed and rations used in the farm were used. According to the results of research, it was found that the content of nutrients and energy in the feeding rations of rabbits does not meet the norm, which makes it impossible to achieve the planned and genetically programmed indicators of productivity, therefore it is necessary to slightly change the composition of the ration, especially in the winter period, and instead of part of the grain feed to include waste from technical productions of plant and animal origin into their composition, as well as to use the developed program for raising young animals, which is proposed and presented in the work. The obtained research results can be used to improve the existing technology of production and processing of rabbit meat at the "Garant-Agro" farm. The master's qualification work contains 41 pages, 4 tables, 2 figures, the list of used sources consists of 25 names.uk_UA
dc.description.abstractЗа виконання роботи і проведення досліджень вивчено технологію виробництва кролятини у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Гарант-Агро» с. Токарівка Білоцерківського району Київської області та її переробки в ТОВ «Візит». Під час проведення аналізу рівня і повноцінності годівлі кролів у Господарстві використано загальноприйняті методи зоотехнічної оцінки кормів і раціонів, що застосовуються у господарстві. За результатами досліджень встановлено, що вміст поживних речовин і енергії у раціонах годівлі кролів не відповідає нормі, що не дає можливості добитися запланованих і генетично запрограмованих показників з продуктивності, тому потрібно дещо змінити склад раціону, особливо у зимовий період, а замість частини дерті зернових кормів до їх складу ввести відходи технічних виробництв рослинного і тваринного походження, а також використовувати розроблену програму вирощування молодняка, що запропоновано та представлено у роботі. Одержані результати досліджень можуть бути використані для удосконалення існуючої технології виробництва і переробки кролятини у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Гарант-Агро». Кваліфікаційна робота магістра містить 41 сторінок, 4 таблиці, 2 рисунки, список використаних джерел складається із 25 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectкроліuk_UA
dc.subjectrabbitsuk_UA
dc.subjectдобовий раціон годівліuk_UA
dc.subjectdaily feeding rationuk_UA
dc.subjectвідгодівельний молодняк кролівuk_UA
dc.subjectfattening young rabbitsuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectнорма годівліuk_UA
dc.subjectfeeding rateuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectсередньодобові приростиuk_UA
dc.subjectaverage daily growthuk_UA
dc.titleАналіз та технології виробництва кролятини у ТОВ «Гарант-Агро» Київської області та її переробки в ТОВ «Візит»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and technologies of rabbit meat production at Garant-Agro LLC in Kyiv region and its processing at Visit LLCuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.084uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Bryzhata A.pdf548,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.