Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14569
Назва: Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «П’ятигори» та його переробки у ПрАТ «Кагма»
Інші назви: Analysis of milk production technology at "Pyyagory" LLC and its processing at "Kagma" PrJSC.
Автори: Тулуйдан, Олена Андріїнна
Tuluydan, Olena
Ключові слова: технологія;technology;раціон;diet;продуктивність;productivity;корови;cows;утримання;maintenance
Дата публікації: 25-тра-2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Тулуйдан О. А. Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «П’ятигори» та його переробки у ПрАТ «Кагма»: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока і м’яса; Наук. керівник В. А. Ліскович, доцент. — Біла Церква, 2024. — 32с.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз технології виробництва молока у ТОВ «П’ятигори» та його переробки у ПрАТ «Кагма». Для досліджень використано сучасні методи наукових досліджень аналізу, синтезу, індукції, дедукції. В процесі написання кваліфікаційної роботи був проведений аналіз технології виробництва молока, способу утримання, та годівлі. Отримані результати сприятимуть в подальшому проведенню глибокого аналізу стану виробництва молока у господарстві.
Опис: An analysis of the technology of milk production at "Pyatigory" LLC and its processing at "Kagma" PrJSC was carried out. For the research, modern scientific research methods of analysis, synthesis, induction, and deduction were used. In the process of writing the qualification work, an analysis of the technology of milk production, the method of maintenance, and feeding was carried out. The obtained results will contribute to further in-depth analysis of the state of milk production in the farm
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14569
УДК: 636.2
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Tuluydan O..pdf516,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.