Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14561
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвтушевський, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorYevtushevskyi, Serhiy-
dc.date.accessioned2025-09-09T11:47:55Z-
dc.date.available2025-09-09T11:47:55Z-
dc.date.issued2024-05-20-
dc.identifier.citationЄвтушевський С. М. Аналіз технології виробництва яловичини в ПП Євросем Київської області та її переробки в ТОВ «М'ясокомбінат Миргородський»: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин; Наук. керівник В. В. Малина, доцент. — Біла Церква, 2024. — 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14561-
dc.descriptionS. Yevtushevsky's bachelor's thesis on the topic: "Analysis of the technology of beef production in PE "Evrosem" of Kyiv region and its processing in LLC "Myasokombinat Myrhorodskyi" consists of chapters that contain an introduction, a review of the literature, materials and methods of work, results of own studies, economic efficiency, conclusions, proposals and a list of references. The purpose of writing the qualification paper is to analyze the state of technology of cattle meat production in the conditions of the Evrosem Enterprise of the Kyiv region. An analysis of the economic activity of the agrarian enterprise for the production of beef of the specialized meat sector was carried out. The own fodder base for growing beef cattle was analyzed. An analysis of keeping beef cattle in premises and on pastures was made. The breed composition of specialized beef cattle breeding is shown. The feeding of beef cattle of different technological groups was analyzed. The processing of beef at "Myrhorodsky Meat Processing Plant" LLC and its sale are shown.uk_UA
dc.description.abstractБакалаврська робота Євтушевського С. на тему: «Аналіз технології виробництва яловичини в ПП «Євросем» Київської області та її переробки в ТОВ «М’ясокомбінат Миргородський» складається з розділів, які містять вступ, огляд літератури, матеріали і методику виконання роботи, результати власних досліджень, економічну ефективність, висновки, пропозиції та список літератури. Метою написання кваліфікаційної роботи є аналіз, стану технології виробництва м’яса великої рогатої худоби в умовах ПП «Євросем» Київської області. Був проведений аналіз економічної діяльності аграрного підприємства з виробництва яловичини спеціалізованого м’ясного спрямування. Проаналізовано власну кормову базу для вирощування м’ясної худоби. Зроблено аналіз утримання мясної худоби у приміщеннях і на пасовищах. Показано породний склад спеціалізованого мясного скотарства. Проаналізовано годівлю мясної худоби різних технологічних груп. Показано переробку яловичини в ТОВ «М'ясокомбінат Миргородський» та її реалізаціюuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкоровиuk_UA
dc.subjectcowsuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectм’ясна худобаuk_UA
dc.subjectbeef cattleuk_UA
dc.subjectаналіз раціонуuk_UA
dc.subjectration analysisuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва яловичини в ПП Євросем Київської області та її переробки в ТОВ «М'ясокомбінат Миргородський»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of beef production technology in PE Eurosem of Kyiv region and its processing in LLC Myasokombinat Myrhorodskyiuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Yevtushevskyi.pdf602,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.