Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14154
Назва: Аналіз біотехнології виробництва глутамінової кислоти
Інші назви: Analysis of the glutaminic acid production biotechnology
Автори: Сидоренко, Олександр Романович
Sydorenko, Oleksandr
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Ключові слова: глутамінова кислота;glutamic acid;продуцент;producer;corynebacterium glutamicum;corynebacterium glutamicum;суперпродукування;superproduction;виробничий біосинтез;industrial biosynthesis
Дата публікації: 2025
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Сидоренко О. Р. Аналіз біотехнології виробництва глутамінової кислоти / О. Р. Сидоренко, О. С. Цехмістренко // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 23 квітня 2025 р.). - Біла Церква, 2025. - C. 60-62.
Короткий огляд (реферат): Здійснено аналіз технології виробництва глутамінової кислоти, особливості її метаболізму та біологічні ефекти.
Опис: The technology of glutamic acid production, the features of its metabolism and biological effects were analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14154
УДК: 573.6:661.74
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_biotekhnolohii_vyrobnytstva.pdf644,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.