Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14091
Title: | Оцінка якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8 % жиру ТМ «Яготинський» виготовленого за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод» |
Other Titles: | Assessment of the quality and safety of the fermented milk drink "Ayran with dill" 1.8% fat TM "Yagotinsky" manufactured under the technological conditions of the TDV "Yagotinsky butter factory" |
Authors: | Качан, Катерина Петрівна Kachan, Kateryna Джміль, Володимир Іванович Dzhmil, Volodymyr |
Keywords: | якість молока;безпечність;кисломолочний напій,;харчова цінність.;айран;якість |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Качан К.П. Оцінка якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8 % жиру ТМ «Яготинський» виготовленого за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод» / К.П. Качан, В.І. Джміль // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.71-73. |
Abstract: | В тезах викладено результати досліджень показників якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8% жирності випущеного під торговою маркою «Яготинський» за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод», що реалізувався в роздрібній торговій мережі супермаркетів АТБ м. Біла Церква. В роботі проведено дослідження товарознавчих показників та проведено дослідження показників якості та безпечності за рахунок дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробілогічних показників досліджуваного продукту. |
Description: | The abstracts present the results of research on the quality and safety indicators of the fermented milk drink "Ayran with dill" 1.8% fat content produced under the trademark "Yagotinsky" under the technological conditions of the "Yagotinsky Butter Factory" TDD, which was sold in the retail chain of supermarkets ATB in Bila Tserkva. The paper conducted a study of commodity indicators and conducted a study of quality and safety indicators by studying the organoleptic, physicochemical and microbiological indicators of the studied product. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14091 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.09:614.31:637.12/.3 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ocinka_jakosti_ta_bezpechnosti.pdf | 649,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.