Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1400
Title: Providing sustainability of agro-food chains in Ukraine
Other Titles: Забезпечення стійкості агропродовольчих ланцюгів в Україні
Authors: Varchenko, Olga
Варченко, Ольга Миронівна
Krisanov, Dmytro
Крисанов, Дмитро Федосович
Shust, Olena
Шуст, Олена Анатоліївна
Rudych, Oksana
Рудич, Оксана Олександрівна
Artimonova, Iryna
Артімонова, Ірина Вікторівна
Keywords: agricultural and food processing enterprises;сільськогосподарські та харчові підприємства;agro-food chains;агропродовольчі ланцюги;sustainable development;сталий розвиток;value added chains;цінні ланцюги
Issue Date: 2018
Publisher: Institute of Agricultural and Food Economics – National Research Institute and ERDN
Citation: Providing sustainability of agro-food chains in Ukraine / O.Varchenko, D.Krisanov, O. Shust and at. // Innovation and Cooperation in Smart, Sustainable and Inclusive Rural Regions. Vol. 15. Rural areas and development. - Warsaw and Vienna, 2018. - P.187-206.
Abstract: This article gives the first summary of peculiarities of agro-food chains formation in Ukraine and their typology according to different classification characteristics.The study systemizes distinctive features of agro-food chains functioning from agro-holding to small producers and across some products.
Description: Ця стаття дає перший звіт про особливості формування агропродовольчих ланцюгів в Україні та їх типологію за різними класифікаційними характеристиками. Дослідження систематизує відмінні риси агропродовольчих ланцюгів від агрохолдингу до дрібних виробників та деяких продуктів.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1400
ISBN: 978-83-7658-748-6
metadata.dc.identifier.udc: 338.43
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
providing_sustainability.pdf341,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.