Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1398
Title: Морозостійкість сортів черешні різних строків достигання за лабораторного проморожування
Other Titles: Frost resistance of varieties of cherries of different dates of achievement for laboratory freezing
Authors: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Сабадин, Валентина Яківна
Sabadyn, Valentyna
Keywords: морозостійкість черешні;морозостойкость черешни;cold hardiness of sweet cherry;підмерзання тканин деревини;подмерзание тканей древесины;wood tissue freezing;лабораторне проморожування;лабораторное промораживание;laboratory freezing;ступінь підмерзання;степень подмерзания;frost degree
Issue Date: Jun-2018
Publisher: Житомирський національний агроекологічний університет
Citation: Шубенко Л.А, Сабадин В.Я. Морозостійкість сортів черешні різних строків достигання за лабораторного проморожування / Л.А. Шубенко, В.Я. Сабадин // Інноваційні технології в рослинництві: проблеми та їх вирішення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Житомир, 7-8 червня 2018р. - Житомир: Рута, 2018. - С. 213-215.
Abstract: За допомогою лабораторного проморожування частин деревини черешні різних строків достигання, встановлено потенційно морозостійкі сорти. С помощью лабораторного промораживания частей древесины черешни разных сроков созревания, установлено потенциально морозостойкие сорта.
Description: With the help of laboratory freezing of parts of wood cherries of different ripening periods, potentially frost-resistant varieties have been established.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1398
ISBN: 978-617-581-356-0
metadata.dc.identifier.udc: 634.23: 631.52
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
laboratorne_promorozhuvannya.pdf203,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.