Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1398
Назва: Морозостійкість сортів черешні різних строків достигання за лабораторного проморожування
Інші назви: Frost resistance of varieties of cherries of different dates of achievement for laboratory freezing
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Сабадин, Валентина Яківна
Sabadyn, Valentyna
Ключові слова: морозостійкість черешні;морозостойкость черешни;cold hardiness of sweet cherry;підмерзання тканин деревини;подмерзание тканей древесины;wood tissue freezing;лабораторне проморожування;лабораторное промораживание;laboratory freezing;ступінь підмерзання;степень подмерзания;frost degree
Дата публікації: чер-2018
Видавництво: Житомирський національний агроекологічний університет
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А, Сабадин В.Я. Морозостійкість сортів черешні різних строків достигання за лабораторного проморожування / Л.А. Шубенко, В.Я. Сабадин // Інноваційні технології в рослинництві: проблеми та їх вирішення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Житомир, 7-8 червня 2018р. - Житомир: Рута, 2018. - С. 213-215.
Короткий огляд (реферат): За допомогою лабораторного проморожування частин деревини черешні різних строків достигання, встановлено потенційно морозостійкі сорти. С помощью лабораторного промораживания частей древесины черешни разных сроков созревания, установлено потенциально морозостойкие сорта.
Опис: With the help of laboratory freezing of parts of wood cherries of different ripening periods, potentially frost-resistant varieties have been established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1398
ISBN: 978-617-581-356-0
УДК: 634.23: 631.52
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
laboratorne_promorozhuvannya.pdf203,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.