Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1398
Назва: | Морозостійкість сортів черешні різних строків достигання за лабораторного проморожування |
Інші назви: | Frost resistance of varieties of cherries of different dates of achievement for laboratory freezing |
Автори: | Шубенко, Лідія Анатоліївна Shubenko, Lidiia Сабадин, Валентина Яківна Sabadyn, Valentyna |
Ключові слова: | морозостійкість черешні;морозостойкость черешни;cold hardiness of sweet cherry;підмерзання тканин деревини;подмерзание тканей древесины;wood tissue freezing;лабораторне проморожування;лабораторное промораживание;laboratory freezing;ступінь підмерзання;степень подмерзания;frost degree |
Дата публікації: | чер-2018 |
Видавництво: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Бібліографічний опис: | Шубенко Л.А, Сабадин В.Я. Морозостійкість сортів черешні різних строків достигання за лабораторного проморожування / Л.А. Шубенко, В.Я. Сабадин // Інноваційні технології в рослинництві: проблеми та їх вирішення: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Житомир, 7-8 червня 2018р. - Житомир: Рута, 2018. - С. 213-215. |
Короткий огляд (реферат): | За допомогою лабораторного проморожування частин деревини черешні різних строків достигання, встановлено потенційно морозостійкі сорти. С помощью лабораторного промораживания частей древесины черешни разных сроков созревания, установлено потенциально морозостойкие сорта. |
Опис: | With the help of laboratory freezing of parts of wood cherries of different ripening periods, potentially frost-resistant varieties have been established. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1398 |
ISBN: | 978-617-581-356-0 |
УДК: | 634.23: 631.52 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
laboratorne_promorozhuvannya.pdf | 203,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.