Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13914
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМінорова, Антоніна Володимирівна-
dc.contributor.authorMinorova, Antonina-
dc.contributor.authorРудакова, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorRudakova, Tetiana-
dc.contributor.authorСедень, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.authorSeden, Iryna-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2025-04-08T06:25:19Z-
dc.date.available2025-04-08T06:25:19Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationДослідження вмісту молочнокислих бактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберігання / А. В. Мінорова, Т. В. Рудакова, І. А. Седень, С. А. Наріжний // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: матеріали V міжнародної наук.-практ. конф. (НФаУ, 28 березня 2025 р.) . – Харків, 2025. – С. 282-285.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13914-
dc.descriptionThe microbiological indicators of lactose-free fermented milk products during storage were studied, namely the dynamics of the content of viable lactic acid microorganisms. It was established that the number of lactic acid bacteria at the end of the storage period (21 days) when using biological product 1 was at the level of 2.2-8.0×108 CFU/cm3, and when using biological product 2 - at the level of 5.4-9.0×107 CFU/cm3, which meets the specified requirements.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено мікробіологічні показники безлактозних кисломолочних продуктів протягом зберігання, а саме динаміку вмісту життєздатних молочнокислих мікроорганізмів. Встановлено, що кількість молочнокислих бактерій на кінець терміну зберігання (21 доба), при використанні біопрепарату 1 була на рівні 2,2-8,0×108 КУО/см3, а при використанні біопрепарату 2 – на рівні 5,4-9,0×107 КУО/см3, що задовольняє задані вимогиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectферментативний гідролізuk_UA
dc.subjectenzymatic hydrolysisuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.subjectлактозаuk_UA
dc.subjectlactoseuk_UA
dc.subjectзнежирене молокоuk_UA
dc.subjectskimmed milkuk_UA
dc.titleДослідження вмісту молочнокислих бактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the content of lactic acid bacteria in lactose-free fermented milk products during storageuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.146:606.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doslidzhennia_vmistu.pdf13,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.