Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13914
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мінорова, Антоніна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Minorova, Antonina | - |
dc.contributor.author | Рудакова, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Rudakova, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Седень, Ірина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Seden, Iryna | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-08T06:25:19Z | - |
dc.date.available | 2025-04-08T06:25:19Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження вмісту молочнокислих бактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберігання / А. В. Мінорова, Т. В. Рудакова, І. А. Седень, С. А. Наріжний // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології: матеріали V міжнародної наук.-практ. конф. (НФаУ, 28 березня 2025 р.) . – Харків, 2025. – С. 282-285. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13914 | - |
dc.description | The microbiological indicators of lactose-free fermented milk products during storage were studied, namely the dynamics of the content of viable lactic acid microorganisms. It was established that the number of lactic acid bacteria at the end of the storage period (21 days) when using biological product 1 was at the level of 2.2-8.0×108 CFU/cm3, and when using biological product 2 - at the level of 5.4-9.0×107 CFU/cm3, which meets the specified requirements. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено мікробіологічні показники безлактозних кисломолочних продуктів протягом зберігання, а саме динаміку вмісту життєздатних молочнокислих мікроорганізмів. Встановлено, що кількість молочнокислих бактерій на кінець терміну зберігання (21 доба), при використанні біопрепарату 1 була на рівні 2,2-8,0×108 КУО/см3, а при використанні біопрепарату 2 – на рівні 5,4-9,0×107 КУО/см3, що задовольняє задані вимоги | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ферментативний гідроліз | uk_UA |
dc.subject | enzymatic hydrolysis | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | лактоза | uk_UA |
dc.subject | lactose | uk_UA |
dc.subject | знежирене молоко | uk_UA |
dc.subject | skimmed milk | uk_UA |
dc.title | Дослідження вмісту молочнокислих бактерій у безлактозних кисломолочних продуктах протягом зберігання | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of the content of lactic acid bacteria in lactose-free fermented milk products during storage | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.146:606.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Doslidzhennia_vmistu.pdf | 13,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.