Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13764
Назва: Різні доїльні зали у порівнянні
Інші назви: Different milking parlors in comparison
Автори: Король, Алла Петрівна
Korol, Alla
Ключові слова: доїльний зал;milking parlor;затрати праці;labor costs;доїння корів;milking cows;доїльна техніка;milking equipment;обслуговуючий персонал;service personnel;оператор машинного доїння;machine milking operator;технологічні операції;technological operations
Дата публікації: 2010
Видавництво: ТОВ "АГП Медіа"
Бібліографічний опис: Король А. П. Різні доїльні зали у порівнянні / А. П. Король // The Ukrainian Farmer. Серія: Тваринництво. – 2010. – № 12. - С. 94 – 96.
Короткий огляд (реферат): Доїння є найбільш трудомістким процесом, на який припадає близько 40 % усіх затрат праці, що пов'язані з обслуговуванням молочного стада. важливим фактором, який гальмує підвищення надоїв, є порушення технології машинного доїння. Якщо цей процес невдало організований, не фермі не дотримуються вимог технологічної дисципліни, то це негативно позначається на результатах праці великої кількості людей.
Опис: Milking is the most time-consuming process, which accounts for about 40% of all labor costs associated with the maintenance of the dairy herd. An important factor that inhibits the increase in milk yield is a violation of machine milking technology. If this process is poorly organized, the farm does not comply with the requirements of technological discipline, then this negatively affects the results of the work of a large number of people.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13764
УДК: 637.1/.3:631.112
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rizni_doilni zaly.PDF7,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.