Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13764
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль, Алла Петрівна-
dc.contributor.authorKorol, Alla-
dc.date.accessioned2025-03-19T07:22:19Z-
dc.date.available2025-03-19T07:22:19Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКороль А. П. Різні доїльні зали у порівнянні / А. П. Король // The Ukrainian Farmer. Серія: Тваринництво. – 2010. – № 12. - С. 94 – 96.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13764-
dc.descriptionMilking is the most time-consuming process, which accounts for about 40% of all labor costs associated with the maintenance of the dairy herd. An important factor that inhibits the increase in milk yield is a violation of machine milking technology. If this process is poorly organized, the farm does not comply with the requirements of technological discipline, then this negatively affects the results of the work of a large number of people.uk_UA
dc.description.abstractДоїння є найбільш трудомістким процесом, на який припадає близько 40 % усіх затрат праці, що пов'язані з обслуговуванням молочного стада. важливим фактором, який гальмує підвищення надоїв, є порушення технології машинного доїння. Якщо цей процес невдало організований, не фермі не дотримуються вимог технологічної дисципліни, то це негативно позначається на результатах праці великої кількості людей.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТОВ "АГП Медіа"uk_UA
dc.subjectдоїльний залuk_UA
dc.subjectmilking parloruk_UA
dc.subjectзатрати праціuk_UA
dc.subjectlabor costsuk_UA
dc.subjectдоїння корівuk_UA
dc.subjectmilking cowsuk_UA
dc.subjectдоїльна технікаuk_UA
dc.subjectmilking equipmentuk_UA
dc.subjectобслуговуючий персоналuk_UA
dc.subjectservice personneluk_UA
dc.subjectоператор машинного доїнняuk_UA
dc.subjectmachine milking operatoruk_UA
dc.subjectтехнологічні операціїuk_UA
dc.subjecttechnological operationsuk_UA
dc.titleРізні доїльні зали у порівнянніuk_UA
dc.title.alternativeDifferent milking parlors in comparisonuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.1/.3:631.112uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rizni_doilni zaly.PDF7,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.