Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13558
Назва: Овочівництво. Частина 2: методичні вказівки для виконання практичних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія»
Інші назви: Vegetable growing. Part 2: methodical instructions for the performance of practical classes by students of the first (bachelor) level of higher education in the specialty 201 "Agronomy"
Автори: Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zenoviy
Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Сидорова, Ірина Марківна
Sidorova, Irina
Ключові слова: овочівництво;vegetable growing;практичні заняття;practical classes;завдання;task;капустяні;cabbage;коренеплідні;root crops;багаторічні;perennial;малопоширені;rare
Дата публікації: гру-2024
Видавництво: Біла Церква: БНАУ
Бібліографічний опис: Овочівництво. Частина 2: методичні вказівки для виконання практичних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія» / Уклад. З. Д. Сич, С. М. Кубрак, І. М. Сидорова. - Біла Церква: БНАУ, 2024. - 63 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять теоретичні положення, матеріали дпя виконання практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть опануванню теоретичного матеріалу та практичних навичок з вивчення дисципліни «Овочівництво».
Опис: Methodical guidelines contain theoretical provisions, materials for practical training, control questions for testing acquired knowledge, a list of recommended literature. The proposed methodical instructions will contribute to the mastery of theoretical material and practical skills in the study of the discipline "Vegetables".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13558
УДК: 634.1 (07)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovochivnytstvo._ Chastyna_2.pdf558,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.