Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13558
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zenoviy-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorSidorova, Irina-
dc.date.accessioned2025-02-12T12:11:07Z-
dc.date.available2025-02-12T12:11:07Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationОвочівництво. Частина 2: методичні вказівки для виконання практичних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія» / Уклад. З. Д. Сич, С. М. Кубрак, І. М. Сидорова. - Біла Церква: БНАУ, 2024. - 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13558-
dc.descriptionMethodical guidelines contain theoretical provisions, materials for practical training, control questions for testing acquired knowledge, a list of recommended literature. The proposed methodical instructions will contribute to the mastery of theoretical material and practical skills in the study of the discipline "Vegetables".uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки містять теоретичні положення, матеріали дпя виконання практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть опануванню теоретичного матеріалу та практичних навичок з вивчення дисципліни «Овочівництво».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБіла Церква: БНАУuk_UA
dc.subjectовочівництвоuk_UA
dc.subjectvegetable growinguk_UA
dc.subjectпрактичні заняттяuk_UA
dc.subjectpractical classesuk_UA
dc.subjectзавданняuk_UA
dc.subjecttaskuk_UA
dc.subjectкапустяніuk_UA
dc.subjectcabbageuk_UA
dc.subjectкоренеплідніuk_UA
dc.subjectroot cropsuk_UA
dc.subjectбагаторічніuk_UA
dc.subjectperennialuk_UA
dc.subjectмалопоширеніuk_UA
dc.subjectrareuk_UA
dc.titleОвочівництво. Частина 2: методичні вказівки для виконання практичних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія»uk_UA
dc.title.alternativeVegetable growing. Part 2: methodical instructions for the performance of practical classes by students of the first (bachelor) level of higher education in the specialty 201 "Agronomy"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc634.1 (07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovochivnytstvo._ Chastyna_2.pdf558,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.