Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13557
Назва: | Біотехнологічні чинники за культивування личинок Chironomus |
Інші назви: | Biotechnological factors when cultivating larvae Chironomus |
Автори: | Карташов, Ігор Миколайович Kartashov, Ihor Забіран, Катерина Костянтинівна Zabiran, Kateryna Король-Безпала, Леся Петрівна Korol-Bezpala, Lesia |
Ключові слова: | личинки Chironomus;Chironomus larvae;біотехнологія;biotechnology;культивування;cultivation;допоміжні пристрої;auxiliary devices;поживне середовище;nutrient medium |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Карташов І.М. Біотехнологічні чинники за культивування личинок Chironomus / І.М. Карташов, К.К. Забіран, Л.П. Король-Безпала // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква, 2024. – С. 90-91. |
Короткий огляд (реферат): | При штучному культивуванні личинок Chironomus потрібно створити всі необхідні умови, які дадуть змогу використовувати культуру в подальших промислових цілях. Одним із важливих чинників, що сприяє ефективності вирощування біомаси личинок є допоміжні пристрої, які забезпечують можливість відкладання яєць. |
Опис: | When artificially cultivating Chironomus larvae, it is necessary to create all the necessary conditions that will allow the crop to be used for further industrial purposes. One of the important factors is that promotes the efficiency of growing larval biomass; there are auxiliary devices that provide the opportunity laying eggs. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13557 |
УДК: | 595.77:591.342:547 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biotekhnolohichni_chyn.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.