Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13551
Title: | Спосіб удосконалення мінерального складу поживного середовища для гібрида червоних каліфорнійських черв'яків за Цинком |
Other Titles: | The method of improving the mineral composition of the nutrient medium for the hybrid of red California worms according to Zink |
Authors: | Машкін, Юрій Олексійович Mashkin, Yurii Мерзлов, Сергій Віталійович Merzlov, Serhii Каркач, Петро Михайлович Karkach, Peter |
Keywords: | гібрид червоних каліфорнійських черв'яків;a hybrid of red California worms;поживне середовище;nutrient medium;Цинк;Zinc |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" |
Citation: | Машкін Ю.О. Спосіб удосконалення мінерального складу поживного середовища для гібрида червоних каліфорнійських черв'яків за Цинком: патент на корисну модель UA 155708 U / Ю.О. Машкін, С.В. Мерзлов, П.М. Каркач. - заявл. u 2021 05725. 11.10.2021. - опубл. 03.04.2024, Бюл.№ 14. - 5 с. |
Abstract: | Спосіб удосконалення мінерального складу поживного середовища для гібрида червоних каліфорнійських черв'яків за Цинком включає в себе додавання до поживного середовища мінеральних сполук. До поживного середовища для гібрида червоних каліфорнійських черв'яків додають 160 мг Цинку на 1 кг поживного середовища у формі солі ZnSO4 7H2O. |
Description: | The method of improving the mineral composition of the nutrient medium for the red hybrid of California worms according to Zinc includes addition to the nutrient medium mineral compounds. To the nutrient medium for the hybrid red California worms add 160 mg of zinc per 1 kg of nutrient medium in the form of ZnSO4 7H2O salt. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13551 |
metadata.dc.identifier.udc: | 606:636.085 |
Appears in Collections: | Інші публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sposib_udoskonalnnia.pdf | 181,9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.