Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13551
Назва: Спосіб удосконалення мінерального складу поживного середовища для гібрида червоних каліфорнійських черв'яків за Цинком
Інші назви: The method of improving the mineral composition of the nutrient medium for the hybrid of red California worms according to Zink
Автори: Машкін, Юрій Олексійович
Mashkin, Yurii
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Каркач, Петро Михайлович
Karkach, Peter
Ключові слова: гібрид червоних каліфорнійських черв'яків;a hybrid of red California worms;поживне середовище;nutrient medium;Цинк;Zinc
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"
Бібліографічний опис: Машкін Ю.О. Спосіб удосконалення мінерального складу поживного середовища для гібрида червоних каліфорнійських черв'яків за Цинком: патент на корисну модель UA 155708 U / Ю.О. Машкін, С.В. Мерзлов, П.М. Каркач. - заявл. u 2021 05725. 11.10.2021. - опубл. 03.04.2024, Бюл.№ 14. - 5 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб удосконалення мінерального складу поживного середовища для гібрида червоних каліфорнійських черв'яків за Цинком включає в себе додавання до поживного середовища мінеральних сполук. До поживного середовища для гібрида червоних каліфорнійських черв'яків додають 160 мг Цинку на 1 кг поживного середовища у формі солі ZnSO4 7H2O.
Опис: The method of improving the mineral composition of the nutrient medium for the red hybrid of California worms according to Zinc includes addition to the nutrient medium mineral compounds. To the nutrient medium for the hybrid red California worms add 160 mg of zinc per 1 kg of nutrient medium in the form of ZnSO4 7H2O salt.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13551
УДК: 606:636.085
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_udoskonalnnia.pdf181,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.