Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13501
Title: Селекційна цінність сортів та місцевих форм часнику озимого в посушливих умовах Правобережного Лісостепу України
Other Titles: Breeding value of varieties and local forms of winter garlic in the dry conditions of the Right Bank Forest Steppe of Ukraine
Authors: Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zenoviy
Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Keywords: часник озимий;winter garlic;урожайність;productivity;сорт;varieties;місцева форма;local cultivar;погодні умови;weather conditions;маса головки;bulb weight
Issue Date: 3-Oct-2024
Publisher: Біла Церква: БНАУ
Citation: Сич З.Д.. Кубрак C.М. Селекційна цінність сортів та місцевих форм часнику озимого в посушливих умовах Правобережного Лісостепу України/ Аграрна освіта та наука : досягнення, роль, фактори росту «Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, електроенергетиці, лісовому та садово-парковому господарстві» : [тези доповідей] мат. Міжнар. наук.-практ. конференції, Біла Церква, 3 жовтня 2024 р. – Біла Церква : Білоцерківський НАУ, 2024. С. 23-24
Abstract: Виділено ранньостиглий зразок 8 з тривалістю вегетаційного періоду 103 доби. Найбільшу масу головки (61 г) та врожайність (12,7 т/га) спостерігали за культивування зразка 9 із Запорізької області. Найменше зубків у головці формувалося у зразка 4 (Кіровоградська обл.) – 4 шт., а найбільше – в місцевої форми 10 (Чернігівська обл.) – 10 шт..
Description: Early ripening clone 8 with a vegetation period of 103 days was selected. The clone 9 from the Zaporozhye region showed the best results of bulb weight (61 g) and yield (12 t/ha). The fewest clove in the head of garlic were formed in clone 4 (Kirovohrad region) – 4 cloves, and the most – in clone 10 (Chernihiv region) – 10 cloves
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13501
metadata.dc.identifier.udc: 378:63:001(063)
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Selektsiina_tsinnist_ sortiv_removed.pdf481,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.