Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13501
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zenoviy-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.date.accessioned2025-02-05T13:05:23Z-
dc.date.available2025-02-05T13:05:23Z-
dc.date.issued2024-10-03-
dc.identifier.citationСич З.Д.. Кубрак C.М. Селекційна цінність сортів та місцевих форм часнику озимого в посушливих умовах Правобережного Лісостепу України/ Аграрна освіта та наука : досягнення, роль, фактори росту «Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, електроенергетиці, лісовому та садово-парковому господарстві» : [тези доповідей] мат. Міжнар. наук.-практ. конференції, Біла Церква, 3 жовтня 2024 р. – Біла Церква : Білоцерківський НАУ, 2024. С. 23-24uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13501-
dc.descriptionEarly ripening clone 8 with a vegetation period of 103 days was selected. The clone 9 from the Zaporozhye region showed the best results of bulb weight (61 g) and yield (12 t/ha). The fewest clove in the head of garlic were formed in clone 4 (Kirovohrad region) – 4 cloves, and the most – in clone 10 (Chernihiv region) – 10 clovesuk_UA
dc.description.abstractВиділено ранньостиглий зразок 8 з тривалістю вегетаційного періоду 103 доби. Найбільшу масу головки (61 г) та врожайність (12,7 т/га) спостерігали за культивування зразка 9 із Запорізької області. Найменше зубків у головці формувалося у зразка 4 (Кіровоградська обл.) – 4 шт., а найбільше – в місцевої форми 10 (Чернігівська обл.) – 10 шт..uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБіла Церква: БНАУuk_UA
dc.subjectчасник озимийuk_UA
dc.subjectwinter garlicuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectмісцева формаuk_UA
dc.subjectlocal cultivaruk_UA
dc.subjectпогодні умовиuk_UA
dc.subjectweather conditionsuk_UA
dc.subjectмаса головкиuk_UA
dc.subjectbulb weightuk_UA
dc.titleСелекційна цінність сортів та місцевих форм часнику озимого в посушливих умовах Правобережного Лісостепу Україниuk_UA
dc.title.alternativeBreeding value of varieties and local forms of winter garlic in the dry conditions of the Right Bank Forest Steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc378:63:001(063)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Selektsiina_tsinnist_ sortiv_removed.pdf481,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.