Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13418
Title: Терміни проходження фенологічних фаз суниці садової в умовах Київської області залежно від сорту
Other Titles: The timing of the phenological phases of garden strawberries in the conditions of the Kyiv region depends on the variety
Authors: Леус, Віталій Володимирович
Leus, Vitaly
Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Шишков, Олександр Леонідович
Shishkov, Olexandr
Keywords: суниця садова;сорт;фенологічні фази;garden strawberry;variety;phenological phases
Issue Date: Nov-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Леус В. В. Терміни проходження фенологічних фаз суниці садової в умовах Київської області залежно від сорту / В.В. Леус, Л.А. Шубенко, О.Л. Шишков // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва [Електронний ресурс] : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29 листопада 2024 р. / Держ. біотехнологічний ун-т. Електрон. дані. - Харків, 2024. - С. 174-176.
Abstract: Одним з основних і надважливих факторів комерційно успішного вирощування не лише цієї, а й будь-якої іншої ягоди є правильний підбір сортів. Безперечно такі ознаки сорту як смак, аромат, зовнішній вигляд, розмір, структура м’якоті є вирішальними при виборі товару покупцями.Дуже важливе значення при виборі сорту має лежкість, урожайність, стійкість до хвороб та умов навколишнього середовища
Description: One of the main and important factors of commercial success growing not only this, but also any other berry is the correct selection of varieties. Undoubtedly, such characteristics of the variety as taste, aroma, appearance, size, the structure of the pulp is decisive when choosing a product for buyers.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13418
metadata.dc.identifier.udc: 634.75:631.5.526.3(477.41)
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Суниця_фенофази.pdf157,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.