Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13418
Назва: Терміни проходження фенологічних фаз суниці садової в умовах Київської області залежно від сорту
Інші назви: The timing of the phenological phases of garden strawberries in the conditions of the Kyiv region depends on the variety
Автори: Леус, Віталій Володимирович
Leus, Vitaly
Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Шишков, Олександр Леонідович
Shishkov, Olexandr
Ключові слова: суниця садова;сорт;фенологічні фази;garden strawberry;variety;phenological phases
Дата публікації: лис-2024
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Леус В. В. Терміни проходження фенологічних фаз суниці садової в умовах Київської області залежно від сорту / В.В. Леус, Л.А. Шубенко, О.Л. Шишков // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва [Електронний ресурс] : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29 листопада 2024 р. / Держ. біотехнологічний ун-т. Електрон. дані. - Харків, 2024. - С. 174-176.
Короткий огляд (реферат): Одним з основних і надважливих факторів комерційно успішного вирощування не лише цієї, а й будь-якої іншої ягоди є правильний підбір сортів. Безперечно такі ознаки сорту як смак, аромат, зовнішній вигляд, розмір, структура м’якоті є вирішальними при виборі товару покупцями.Дуже важливе значення при виборі сорту має лежкість, урожайність, стійкість до хвороб та умов навколишнього середовища
Опис: One of the main and important factors of commercial success growing not only this, but also any other berry is the correct selection of varieties. Undoubtedly, such characteristics of the variety as taste, aroma, appearance, size, the structure of the pulp is decisive when choosing a product for buyers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13418
УДК: 634.75:631.5.526.3(477.41)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Суниця_фенофази.pdf157,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.