Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13415
Назва: | Вміст цукру та кислоти у ягодах столового винограду залежно від сорту. |
Інші назви: | Sugar and acid content in table grape berries depending on the variety. |
Автори: | Леус, Віталій Володимирович Leus, Vitaly Шубенко, Лідія Анатоліївна Shubenko, Lidiia Мулєнок, Яна Олександрівна Mulienok, Yana |
Ключові слова: | сорт винограду;вміст цукрів;вміст кислоти;grape variety;acid content;sugar content |
Дата публікації: | лис-2024 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Леус В.В., Шубенко Л.А., Мулєнок Я.О. Вміст цукру та кислоти у ягодах столового винограду залежно від сорту. IV Міжнародна науково-практична конференція науково-педагогічних працівників та молодих науковців «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти», 24-25 жовтня 2024, м. Одеса, С. 390-391. |
Короткий огляд (реферат): | При підборі столових сортів винограду першочергове значення має саме смак, що визначається співвідношенням цукру і кислоти. Столовий виноград збирають при цукристості не менше 13 – 18г/100мл та кислотності 4 – 6 г/л, ізюмні та кишмишні сорти – при цукристості не менш 22 – 23г/100мл. Баланс між цукристістю і кислотністю – це основний із показників у визначенні якості ягід і інших продуктів харчування – виноград і вино не виняток. |
Опис: | When choosing table grape varieties, taste is of primary importance, which is determined by the ratio of sugar and acid. Table grapes are harvested at with a sugar content of at least 13-18g/100ml and an acidity of 4-6g/l, raisin and raisin varieties - with a sugar content of at least 22-23g/100ml. Balance between sweetness and acidity - this is the main indicator in determining the quality of berries and other food products - grapes and wine are no exception. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13415 |
УДК: | 635.656:631.52 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вміст цукру у винограді.pdf | 172,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.