Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13415
Назва: Вміст цукру та кислоти у ягодах столового винограду залежно від сорту.
Інші назви: Sugar and acid content in table grape berries depending on the variety.
Автори: Леус, Віталій Володимирович
Leus, Vitaly
Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Мулєнок, Яна Олександрівна
Mulienok, Yana
Ключові слова: сорт винограду;вміст цукрів;вміст кислоти;grape variety;acid content;sugar content
Дата публікації: лис-2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Леус В.В., Шубенко Л.А., Мулєнок Я.О. Вміст цукру та кислоти у ягодах столового винограду залежно від сорту. IV Міжнародна науково-практична конференція науково-педагогічних працівників та молодих науковців «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти», 24-25 жовтня 2024, м. Одеса, С. 390-391.
Короткий огляд (реферат): При підборі столових сортів винограду першочергове значення має саме смак, що визначається співвідношенням цукру і кислоти. Столовий виноград збирають при цукристості не менше 13 – 18г/100мл та кислотності 4 – 6 г/л, ізюмні та кишмишні сорти – при цукристості не менш 22 – 23г/100мл. Баланс між цукристістю і кислотністю – це основний із показників у визначенні якості ягід і інших продуктів харчування – виноград і вино не виняток.
Опис: When choosing table grape varieties, taste is of primary importance, which is determined by the ratio of sugar and acid. Table grapes are harvested at with a sugar content of at least 13-18g/100ml and an acidity of 4-6g/l, raisin and raisin varieties - with a sugar content of at least 22-23g/100ml. Balance between sweetness and acidity - this is the main indicator in determining the quality of berries and other food products - grapes and wine are no exception.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13415
УДК: 635.656:631.52
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вміст цукру у винограді.pdf172,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.