Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13415
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Леус, Віталій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Leus, Vitaly | - |
dc.contributor.author | Шубенко, Лідія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Shubenko, Lidiia | - |
dc.contributor.author | Мулєнок, Яна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Mulienok, Yana | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-27T12:07:09Z | - |
dc.date.available | 2025-01-27T12:07:09Z | - |
dc.date.issued | 2024-11 | - |
dc.identifier.citation | Леус В.В., Шубенко Л.А., Мулєнок Я.О. Вміст цукру та кислоти у ягодах столового винограду залежно від сорту. IV Міжнародна науково-практична конференція науково-педагогічних працівників та молодих науковців «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти», 24-25 жовтня 2024, м. Одеса, С. 390-391. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13415 | - |
dc.description | When choosing table grape varieties, taste is of primary importance, which is determined by the ratio of sugar and acid. Table grapes are harvested at with a sugar content of at least 13-18g/100ml and an acidity of 4-6g/l, raisin and raisin varieties - with a sugar content of at least 22-23g/100ml. Balance between sweetness and acidity - this is the main indicator in determining the quality of berries and other food products - grapes and wine are no exception. | uk_UA |
dc.description.abstract | При підборі столових сортів винограду першочергове значення має саме смак, що визначається співвідношенням цукру і кислоти. Столовий виноград збирають при цукристості не менше 13 – 18г/100мл та кислотності 4 – 6 г/л, ізюмні та кишмишні сорти – при цукристості не менш 22 – 23г/100мл. Баланс між цукристістю і кислотністю – це основний із показників у визначенні якості ягід і інших продуктів харчування – виноград і вино не виняток. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | сорт винограду | uk_UA |
dc.subject | вміст цукрів | uk_UA |
dc.subject | вміст кислоти | uk_UA |
dc.subject | grape variety | uk_UA |
dc.subject | acid content | uk_UA |
dc.subject | sugar content | uk_UA |
dc.title | Вміст цукру та кислоти у ягодах столового винограду залежно від сорту. | uk_UA |
dc.title.alternative | Sugar and acid content in table grape berries depending on the variety. | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 635.656:631.52 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вміст цукру у винограді.pdf | 172,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.