Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13415
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛеус, Віталій Володимирович-
dc.contributor.authorLeus, Vitaly-
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.contributor.authorМулєнок, Яна Олександрівна-
dc.contributor.authorMulienok, Yana-
dc.date.accessioned2025-01-27T12:07:09Z-
dc.date.available2025-01-27T12:07:09Z-
dc.date.issued2024-11-
dc.identifier.citationЛеус В.В., Шубенко Л.А., Мулєнок Я.О. Вміст цукру та кислоти у ягодах столового винограду залежно від сорту. IV Міжнародна науково-практична конференція науково-педагогічних працівників та молодих науковців «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти», 24-25 жовтня 2024, м. Одеса, С. 390-391.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13415-
dc.descriptionWhen choosing table grape varieties, taste is of primary importance, which is determined by the ratio of sugar and acid. Table grapes are harvested at with a sugar content of at least 13-18g/100ml and an acidity of 4-6g/l, raisin and raisin varieties - with a sugar content of at least 22-23g/100ml. Balance between sweetness and acidity - this is the main indicator in determining the quality of berries and other food products - grapes and wine are no exception.uk_UA
dc.description.abstractПри підборі столових сортів винограду першочергове значення має саме смак, що визначається співвідношенням цукру і кислоти. Столовий виноград збирають при цукристості не менше 13 – 18г/100мл та кислотності 4 – 6 г/л, ізюмні та кишмишні сорти – при цукристості не менш 22 – 23г/100мл. Баланс між цукристістю і кислотністю – це основний із показників у визначенні якості ягід і інших продуктів харчування – виноград і вино не виняток.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсорт виноградуuk_UA
dc.subjectвміст цукрівuk_UA
dc.subjectвміст кислотиuk_UA
dc.subjectgrape varietyuk_UA
dc.subjectacid contentuk_UA
dc.subjectsugar contentuk_UA
dc.titleВміст цукру та кислоти у ягодах столового винограду залежно від сорту.uk_UA
dc.title.alternativeSugar and acid content in table grape berries depending on the variety.uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc635.656:631.52uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вміст цукру у винограді.pdf172,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.