Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13414
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.date.accessioned2025-01-27T12:05:47Z-
dc.date.available2025-01-27T12:05:47Z-
dc.date.issued2024-10-
dc.identifier.citation. Шубенко Л.А. Стійкість черешні до розтріскування залежно від товщини шкірки плоду. IV Міжнародна науково-практична конференція науково-педагогічних працівників та молодих науковців «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти», 24-25 жовтня 2024, м. Одеса, С. 448-451.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13414-
dc.descriptionOne of the important economic and biological characteristics of cherry fruits is resistance to cracking. Cracking of cherry fruits during ripening as a result rainfall imposes serious restrictions on production. Susceptibility to cracking is different in different varieties, but the mechanistic basis of susceptibility to cracking among varieties has not been studied enough.uk_UA
dc.description.abstractОдним із важливих господарсько-біологічних характеристик плодів черешні є стійкість до розтріскування. Розтріскування плодів черешні під час достигання внаслідок випадання дощу, накладає серйозні обмеження на виробництво. Сприйнятливість до розтріскування різна в різних сортів, але механістична основа сприйнятливості до розтріскування серед сортів вивчена не достатньо. Очевидно, що розтріскування пов’язане з поглинанням води плодами. Поглинання води, у свою чергу, призводить до збільшення об’єму та площі поверхні плоду. При перевищенні межі розтяжності відбувається розтріскування плоду.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectчерешняuk_UA
dc.subjectsweet cherryuk_UA
dc.subjectрозтріскування плодівuk_UA
dc.subjectтовщина шкіркиuk_UA
dc.subjectfruit crackinguk_UA
dc.subjectskin thicknessuk_UA
dc.titleСтійкість черешні до розтріскування залежно від товщини шкірки плоду.uk_UA
dc.title.alternativeThe resistance of cherries to cracking depends on the thickness of the skin of the fruit.uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc634.23; 631.52uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черешня.pdf513,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.