Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13377| Title: | Оптимізація навчання французької мови для професійних потреб через автентичні джерела |
| Other Titles: | Optimizing French Language Teaching for Professional Needs Through Authentic Materials |
| Authors: | Столбецька, Світлана Борисівна Stolbetska, Svitlana |
| Keywords: | автентичні джерела;authentic sources;французька мова для професійних потреб;French for professional purposes;професійна термінологія;professional terminology;методика викладання;teaching methodology;аграрна освіта;agricultural education |
| Issue Date: | 14-Jan-2025 |
| Publisher: | International Science Group |
| Citation: | Столбецька С. Б. Оптимізація навчання французької мови для професійних потреб через автентичні джерела / С. Б. Столбецька // Innovative technologies for training and educating young people : abstracts of the II International Scientific and Practical conference (Boston, January 14-17, 2025). - Boston, USA, 2025. - P. 252-254. |
| Abstract: | У публікації розглядається використання автентичних джерел у викладанні французької мови для професійних потреб в аграрній сфері. На прикладі тексту про рибництво демонструються методи розробки ефективних навчальних завдань для розвитку мовленнєвих компетенцій та засвоєння професійної термінології. |
| Description: | The publication examines the use of authentic sources in teaching French for professional purposes in the agricultural field. Using a text about fish farming as an example, it demonstrates methods for developing effective learning tasks to enhance language competencies and professional terminology acquisition. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13377 |
| ISBN: | 979-8-89692-744-0 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 811.133.1:37.015.3-048.34 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Optymizatsiia_nav.pdf | 667,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.