Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13377
Назва: | Оптимізація навчання французької мови для професійних потреб через автентичні джерела |
Інші назви: | Optimizing French Language Teaching for Professional Needs Through Authentic Materials |
Автори: | Столбецька, Світлана Борисівна Stolbetska, Svitlana |
Ключові слова: | автентичні джерела;authentic sources;французька мова для професійних потреб;French for professional purposes;професійна термінологія;professional terminology;методика викладання;teaching methodology;аграрна освіта;agricultural education |
Дата публікації: | 14-січ-2025 |
Видавництво: | International Science Group |
Бібліографічний опис: | Столбецька С. Б. Оптимізація навчання французької мови для професійних потреб через автентичні джерела / С. Б. Столбецька // Innovative technologies for training and educating young people : abstracts of the II International Scientific and Practical conference (Boston, January 14-17, 2025). - Boston, USA, 2025. - P. 252-254. |
Короткий огляд (реферат): | У публікації розглядається використання автентичних джерел у викладанні французької мови для професійних потреб в аграрній сфері. На прикладі тексту про рибництво демонструються методи розробки ефективних навчальних завдань для розвитку мовленнєвих компетенцій та засвоєння професійної термінології. |
Опис: | The publication examines the use of authentic sources in teaching French for professional purposes in the agricultural field. Using a text about fish farming as an example, it demonstrates methods for developing effective learning tasks to enhance language competencies and professional terminology acquisition. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13377 |
ISBN: | 979-8-89692-744-0 |
УДК: | 811.133.1:37.015.3-048.34 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Optymizatsiia_nav.pdf | 667,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.