Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13306
Назва: Використання сої в годівлі сільськогосподарських тварин за різних технологій переробки
Інші назви: The use of soybeans in feeding farm animals using various processing technologies
Автори: Собчук, Олег Сергійович
Sobchuk, Oleh
Бомко, Віталій Семенович
Bomko, Vitalii
Ключові слова: соя;soy;макуха і шрот соєві;soybean meal;екструдер;extruder
Дата публікації: 24-кві-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Собчук О. С. Використання сої в годівлі сільськогосподарських тварин за різних технологій переробки / О. С. Собчук, В. С. Бомко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 62–64.
Короткий огляд (реферат): Проведений аналіз літературних джерел,який розкриває ефективність використання сої та продуктів її переробки в годівлі тварин і птиці та показує їх вплив на продуктивність і затрати корму на одиницю продукції.
Опис: An analysis of literary sources was conducted, which reveals the effectiveness of using soybeans and their processing products in animal and poultry feeding and shows their impact on productivity and feed costs per unit of production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13306
УДК: 636.5.084:615.324
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannia_soi.pdf504,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.