Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13306
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСобчук, Олег Сергійович-
dc.contributor.authorSobchuk, Oleh-
dc.contributor.authorБомко, Віталій Семенович-
dc.contributor.authorBomko, Vitalii-
dc.date.accessioned2025-01-13T12:53:42Z-
dc.date.available2025-01-13T12:53:42Z-
dc.date.issued2024-04-24-
dc.identifier.citationСобчук О. С. Використання сої в годівлі сільськогосподарських тварин за різних технологій переробки / О. С. Собчук, В. С. Бомко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 62–64.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13306-
dc.descriptionAn analysis of literary sources was conducted, which reveals the effectiveness of using soybeans and their processing products in animal and poultry feeding and shows their impact on productivity and feed costs per unit of production.uk_UA
dc.description.abstractПроведений аналіз літературних джерел,який розкриває ефективність використання сої та продуктів її переробки в годівлі тварин і птиці та показує їх вплив на продуктивність і затрати корму на одиницю продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectsoyuk_UA
dc.subjectмакуха і шрот соєвіuk_UA
dc.subjectsoybean mealuk_UA
dc.subjectекструдерuk_UA
dc.subjectextruderuk_UA
dc.titleВикористання сої в годівлі сільськогосподарських тварин за різних технологій переробкиuk_UA
dc.title.alternativeThe use of soybeans in feeding farm animals using various processing technologiesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.5.084:615.324uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannia_soi.pdf504,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.