Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13305
Title: | Використання bypass сої у годівлі високопродуктивних корів |
Other Titles: | Using bypass soybeans in feeding high-yielding cows |
Authors: | Чернадчук, Михайло Михайлович Chernadchuk, Mykhailo Бомко, Віталій Семенович Bomko, Vitalii |
Keywords: | соя;soy;bypass соя;bypass soy;розщеплений протеїн;digested protein;нерозщеплений протеїн;undigested protein;середньодобовий надій;average daily intake |
Issue Date: | 24-Apr-2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Чернадчук М. М. Використання bypass сої у годівлі високопродуктивних корів / М. М. Чернадчук, В. С. Бомко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 77–79. |
Abstract: | Використання в раціонах високопродуктивних корів «bypass» сої покращило їх молочну продуктивність, але суттєво не вплинуло на гематологічні та біохімічні показники крові. Найвищі надої молока були отримані від корів 4-ї дослідної групи, які отримували раціони із 2 кг bypass сої проти тварин 1-ї контрольної, які отримували 2 кг макухи сої. |
Description: | The use of bypass soybeans in the diets of high-yielding cows improved their milk production, but did not significantly affect hematological and biochemical blood parameters. The highest milk yields were obtained from cows in the 4th experimental group, which received diets with 2 kg of bypass soybeans, compared to animals in the 1st control group, which received 2 kg of soybean meal. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13305 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.2. 034.086.1 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vykorystannia_bypass_soi.pdf | 518,29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.