Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13305
Назва: Використання bypass сої у годівлі високопродуктивних корів
Інші назви: Using bypass soybeans in feeding high-yielding cows
Автори: Чернадчук, Михайло Михайлович
Chernadchuk, Mykhailo
Бомко, Віталій Семенович
Bomko, Vitalii
Ключові слова: соя;soy;bypass соя;bypass soy;розщеплений протеїн;digested protein;нерозщеплений протеїн;undigested protein;середньодобовий надій;average daily intake
Дата публікації: 24-кві-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Чернадчук М. М. Використання bypass сої у годівлі високопродуктивних корів / М. М. Чернадчук, В. С. Бомко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 77–79.
Короткий огляд (реферат): Використання в раціонах високопродуктивних корів «bypass» сої покращило їх молочну продуктивність, але суттєво не вплинуло на гематологічні та біохімічні показники крові. Найвищі надої молока були отримані від корів 4-ї дослідної групи, які отримували раціони із 2 кг bypass сої проти тварин 1-ї контрольної, які отримували 2 кг макухи сої.
Опис: The use of bypass soybeans in the diets of high-yielding cows improved their milk production, but did not significantly affect hematological and biochemical blood parameters. The highest milk yields were obtained from cows in the 4th experimental group, which received diets with 2 kg of bypass soybeans, compared to animals in the 1st control group, which received 2 kg of soybean meal.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13305
УДК: 636.2. 034.086.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannia_bypass_soi.pdf518,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.