Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1321
Title: | Розвиток органічної аквакультури в Європі |
Other Titles: | The development of organic aquaculture in Europe |
Authors: | Трофимчук, Алла Михайлівна Trofymchuk, Alla |
Keywords: | органічна аквакультура;стандарти органічного виробництва;рибальство;organic aquaculture;organic production standards;fishing;органическая аквакультура;стандарты органического производства;рыболовство |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Трофимчук А.М. Розвиток органічної аквакультури в Європі / А.М.Трофимчук //Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Інноваційні технології в агрономії, агрохімії та екології : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 27-28 вересня. – Білоцерківський НАУ, 2018. – С. 12- 14. |
Abstract: | З кожним роком зростає попит на харчові продукти, одержані за принципами органічного виробництва, не є виключенням і продукція аквакультури. Створюються європейські стандарти з органічного вирощування перспективних об’єктів аква- та марикультури С каждым годом увеличивается спрос на пищевые продукты, полученные по принципам органического производства, не является исключением и продукция аквакультуры. Создаются европейские стандарты по органическому выращиванию перспективных объектов аква- и марикультуры |
Description: | Every year the demand for food products obtained on the basis of organic production is growing, and aquaculture products are no exception. European standards are being created for organic growing of perspective aquatic and mariculture objects. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1321 |
metadata.dc.identifier.udc: | 639.3 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_orhanichnoi.pdf | 298,48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.