Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1321
Назва: Розвиток органічної аквакультури в Європі
Інші назви: The development of organic aquaculture in Europe
Автори: Трофимчук, Алла Михайлівна
Trofymchuk, Alla
Ключові слова: органічна аквакультура;стандарти органічного виробництва;рибальство;organic aquaculture;organic production standards;fishing;органическая аквакультура;стандарты органического производства;рыболовство
Дата публікації: 2018
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Трофимчук А.М. Розвиток органічної аквакультури в Європі / А.М.Трофимчук //Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Інноваційні технології в агрономії, агрохімії та екології : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 27-28 вересня. – Білоцерківський НАУ, 2018. – С. 12- 14.
Короткий огляд (реферат): З кожним роком зростає попит на харчові продукти, одержані за принципами органічного виробництва, не є виключенням і продукція аквакультури. Створюються європейські стандарти з органічного вирощування перспективних об’єктів аква- та марикультури С каждым годом увеличивается спрос на пищевые продукты, полученные по принципам органического производства, не является исключением и продукция аквакультуры. Создаются европейские стандарты по органическому выращиванию перспективных объектов аква- и марикультуры
Опис: Every year the demand for food products obtained on the basis of organic production is growing, and aquaculture products are no exception. European standards are being created for organic growing of perspective aquatic and mariculture objects.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1321
УДК: 639.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_orhanichnoi.pdf298,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.