Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13175
Назва: | Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки молока у ТДВ «Терезине» Київської області |
Інші назви: | Analysis and improvement of milk production and processing technology in TDV "Terezyne" of Kyiv region |
Автори: | Гейвах, Олексій Анатолійович Geyvach, Oleksii |
Ключові слова: | корови;cows;раціон;diet;поживні і біологічно активні речовини;nutrients and biologically active substances;продуктивність;productivity;економічна ефективність;economic efficiency |
Дата публікації: | гру-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Гейвах О.А. Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки молока у ТДВ «Терезине» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В.С. Бомко, професор. - Біла Церква, 2024. 48 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень: вивчити ефективність використання кормів та кормових добавок в годівлі корів в умовах ТДВ «ТЕРЕЗИНЕ ». Кормова база господарства забезпечує потребу тваринництва в сіні на – 136,2 %, соковитих кормах на 116,1 %, концентрованих кормах на 105%. На основі зоотехнічної оцінки круглорічних однотипних раціонів годівлі корів було встановлено, що раціони були дефіцитні по амінокислотам, мікроелементам і вітамінам. На основі виявлених недоліки в годівлі корів були розробленні повноцінні раціони їх годівлі по фазам лактації та для сухостійних корів. |
Опис: | The purpose of research: to study the effectiveness of the use of fodder and feed additives in feeding cows in the conditions of the TEREZYNE farm. The fodder base of the farm provides the need for animal husbandry in hay by – 136.2%, juicy fodder by 116.1%, concentrated fodder by 105%. On the basis of the zootechnical evaluation of year-round uniform feeding rations of cows, it was established that the rations were deficient in amino acids, trace elements and vitamins. On the basis of the detected deficiencies in the feeding of cows, full-fledged rations for their feeding in the phases of lactation and for dry cows were developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13175 |
УДК: | 637.12 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf | 805,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.