Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13142
Title: | Стан та шляхи покращення годівлі корів за виробництва молока в Україні |
Other Titles: | The state and ways to improve cow feeding for milk production in Ukraine |
Authors: | Гольдштейн, Олег Миколайович Holdshtein, Oleh Доброріз, Неоніла Вячеславівна Dobroriz, Neonila Кузьменко, Оксана Анатоліївна Kuzmenko, Oksana |
Keywords: | молоко;milk;виробництво;production;технологія;technology;годівля;feeding;раціон;diet;продуктивність;productivity |
Issue Date: | 24-Apr-2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Гольдштейн О. М. Стан та шляхи покращення годівлі корів за виробництва молока в Україні / О. М. Гольдштейн, Н. В. Доброріз, О. А. Кузьменко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 6–7. |
Abstract: | У технологічному процесі тварини є основними засобами виробництва і мають бути високопродуктивними. За таких умов повинен бути високий рівень годівлі і племінної роботи, що забезпечить створення тварин з продуктивністю 6–7 тис. кг молока за лактацію і вище з високими його якісними показниками. |
Description: | In the technological process, animals are the main means of production and must be highly productive. Under such conditions, there must be a high level of feeding and breeding work, which will ensure the creation of animals with a productivity of 6–7 thousand kg of milk per lactation and above with high quality indicators. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13142 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.2.084:637.12:658.511 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Stan_ta_shliakhy_pokraschennia.pdf | 497,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.