Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13142
Назва: Стан та шляхи покращення годівлі корів за виробництва молока в Україні
Інші назви: The state and ways to improve cow feeding for milk production in Ukraine
Автори: Гольдштейн, Олег Миколайович
Holdshtein, Oleh
Доброріз, Неоніла Вячеславівна
Dobroriz, Neonila
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Ключові слова: молоко;milk;виробництво;production;технологія;technology;годівля;feeding;раціон;diet;продуктивність;productivity
Дата публікації: 24-кві-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гольдштейн О. М. Стан та шляхи покращення годівлі корів за виробництва молока в Україні / О. М. Гольдштейн, Н. В. Доброріз, О. А. Кузьменко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 6–7.
Короткий огляд (реферат): У технологічному процесі тварини є основними засобами виробництва і мають бути високопродуктивними. За таких умов повинен бути високий рівень годівлі і племінної роботи, що забезпечить створення тварин з продуктивністю 6–7 тис. кг молока за лактацію і вище з високими його якісними показниками.
Опис: In the technological process, animals are the main means of production and must be highly productive. Under such conditions, there must be a high level of feeding and breeding work, which will ensure the creation of animals with a productivity of 6–7 thousand kg of milk per lactation and above with high quality indicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13142
УДК: 636.2.084:637.12:658.511
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stan_ta_shliakhy_pokraschennia.pdf497,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.