Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12974
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства шляхом розширення асортименту продукції (за матеріалами ТОВ «Маревен Фуд Європа»)
Інші назви: Management of the enterprise competitiveness by expanding the assortment (based on the materials of "Mareven Food Europe" LLC)
Автори: Ростовцев, Станіслав Валентинович
Rostovtsev, Stanislav
Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства, конкурентні позиції, товарна політика, управління асортиментом;enterprise competitiveness, competitive positions, product policy, assortment management
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ростовцев С. В. Управління конкурентоспроможністю підприємства шляхом розширення асортименту продукції (за матеріалами ТОВ «Маревен Фуд Європа») : Кваліфікаційна робота магістра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Ю.С. Гринчук. - Біла Церква, 2024. - 71 с.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано і розроблено заходи щодо управління конкурентоспроможністю підприємства шляхом розширення асортименту продукції за матеріалами ТОВ «Маревен Фуд Європа». Аргументовано та запропоновано напрями удосконалення конкурентної позиції ТОВ «Маревен Фуд Європа» на ринку внаслідок впровадження нового продукту.
Опис: The development of measures to manage the competitiveness of the enterprise by expanding the product range based on the materials of LLC "Mareven Food Europe" is substantiated. Directions for improving the competitive position of LLC "Mareven Food Europe" in the market as a result of the introduction of a new product are argued and proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12974
УДК: 005.332.4(477.41)
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ростовцев С.pdf920,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.