Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12951
Title: Державний ризик-орієнтовний контроль харчових продуктів за їх виробництва і обігу
Other Titles: State risk-based control of food products during their production and circulation
Authors: Трофімчук, Яна Валеріївна
Trofimchuk, Yana
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Keywords: харчові продукти;простежуваність;державний контроль;ризик-орієнтований підхід;система НАССР;food products;traceability;state control;risk-based approach;HACCP system
Issue Date: 2024
Publisher: БНАУ
Citation: Трофімчук Я.В. Державний ризик-орієнтовний контроль харчових продуктів за їх виробництва і обігу / Я.В. Трофімчук, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.26-28.
Abstract: Проаналізовані критерії ризик-орієнтованого підходу до здійснення державного контролю харчових продуктів у процесі їх виробництва та обігу, за запровадження вітчизняними операторами ринку системи НАССР та системи простежуваності
Description: The criteria of a risk-based approach to the implementation of state control of food products during their production and circulation, with the introduction of the HACCP system and traceability system by domestic market operators, have been analyzed.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12951
metadata.dc.identifier.udc: 636.2.0.84.085
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
derzhavnyj_ryzyk-orijentovnyj.pdf582,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.