Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12919
Назва: Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць та яйцепродуктів
Інші назви: Production hygiene and examination of food and hatching eggs and egg products
Автори: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Яценко, Іван Володимирович
Yatsenko, Ivan
Мельник, Андрій Юрійович
Melnyk, Andriy
Богатко, Леонід Мечиславович
Bogatko, Leonid
Фотіна, Т.І.
Fotina, T.
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Дудус, Тетяна Василівна
Dudus, Tatiana
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Сахнюк, Наталія Іванівна
Sakhniuk, Nataliya
Савчук, Г.В.
Savchuk, G.
Курята, Н.В.
Kuriata, N.
Ткачук, Н.А.
Tkachuk, N.
Давнюк, Л.І.
Davniuk, L.
Кіт, А.А.
Kit, A.
Ключові слова: яйця;інкубаційні яйця;державний контроль;яйцепродукти;якість;безпечність;eggs;hatching eggs;state control;egg products;quality;safety
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць та яйцепродуктів: навчальний посібник/ Н.М. Богатко, І.В. Яценко, А.Ю. Мельник та ін. За редакцією Н.М. Богатко, І.В. Яценко, А.Ю. Мельник. - Біла Церква, 2020. - 165 с.
Короткий огляд (реферат): У начальному посібнику висвітлено основні вимоги щодо здійснення державного контролю за виробництва та обігу харчових та інкубаційних яєць свійської птиці та яйцепродуктів, а також здійснення експертизи безпечності та якості яєць свійської птиці та яйцепродуктів на потужностях з їх виробництва і переробки, закладах громадського харчування, у магазинах, супермаркетах, агропродовольчих ринках. Рекомендовано навчальний посібник для студентів ФВМ спеціальностей «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», а також для практичних фахівців ветеринарної медицини, науковців.
Опис: The introductory manual highlights the main requirements for implementing state control over the production and circulation of food and incubation eggs of poultry and egg products, as well as conducting an examination of the safety and quality of poultry eggs and egg products at their production and processing facilities, public catering establishments, in shops, supermarkets, agri-food markets. The manual is recommended for students of the Faculty of Veterinary Medicine in the specialties "Veterinary Medicine" and "Veterinary Hygiene, Sanitation and Expertise", as well as for practical specialists in veterinary medicine and scientists.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12919
УДК: 619:614.31:637.4 (072)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijena_vyrobnyctva.pdf622,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.