Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12919
Назва: | Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць та яйцепродуктів |
Інші назви: | Production hygiene and examination of food and hatching eggs and egg products |
Автори: | Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Яценко, Іван Володимирович Yatsenko, Ivan Мельник, Андрій Юрійович Melnyk, Andriy Богатко, Леонід Мечиславович Bogatko, Leonid Фотіна, Т.І. Fotina, T. Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Дудус, Тетяна Василівна Dudus, Tatiana Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tetyana Лясота, Василь Петрович Lyasota, Vasily Сахнюк, Наталія Іванівна Sakhniuk, Nataliya Савчук, Г.В. Savchuk, G. Курята, Н.В. Kuriata, N. Ткачук, Н.А. Tkachuk, N. Давнюк, Л.І. Davniuk, L. Кіт, А.А. Kit, A. |
Ключові слова: | яйця;інкубаційні яйця;державний контроль;яйцепродукти;якість;безпечність;eggs;hatching eggs;state control;egg products;quality;safety |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць та яйцепродуктів: навчальний посібник/ Н.М. Богатко, І.В. Яценко, А.Ю. Мельник та ін. За редакцією Н.М. Богатко, І.В. Яценко, А.Ю. Мельник. - Біла Церква, 2020. - 165 с. |
Короткий огляд (реферат): | У начальному посібнику висвітлено основні вимоги щодо здійснення державного контролю за виробництва та обігу харчових та інкубаційних яєць свійської птиці та яйцепродуктів, а також здійснення експертизи безпечності та якості яєць свійської птиці та яйцепродуктів на потужностях з їх виробництва і переробки, закладах громадського харчування, у магазинах, супермаркетах, агропродовольчих ринках. Рекомендовано навчальний посібник для студентів ФВМ спеціальностей «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», а також для практичних фахівців ветеринарної медицини, науковців. |
Опис: | The introductory manual highlights the main requirements for implementing state control over the production and circulation of food and incubation eggs of poultry and egg products, as well as conducting an examination of the safety and quality of poultry eggs and egg products at their production and processing facilities, public catering establishments, in shops, supermarkets, agri-food markets. The manual is recommended for students of the Faculty of Veterinary Medicine in the specialties "Veterinary Medicine" and "Veterinary Hygiene, Sanitation and Expertise", as well as for practical specialists in veterinary medicine and scientists. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12919 |
УДК: | 619:614.31:637.4 (072) |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gigijena_vyrobnyctva.pdf | 622,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.