Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12919
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorЯценко, Іван Володимирович-
dc.contributor.authorYatsenko, Ivan-
dc.contributor.authorМельник, Андрій Юрійович-
dc.contributor.authorMelnyk, Andriy-
dc.contributor.authorБогатко, Леонід Мечиславович-
dc.contributor.authorBogatko, Leonid-
dc.contributor.authorФотіна, Т.І.-
dc.contributor.authorFotina, T.-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorДудус, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorDudus, Tatiana-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorСахнюк, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorSakhniuk, Nataliya-
dc.contributor.authorСавчук, Г.В.-
dc.contributor.authorSavchuk, G.-
dc.contributor.authorКурята, Н.В.-
dc.contributor.authorKuriata, N.-
dc.contributor.authorТкачук, Н.А.-
dc.contributor.authorTkachuk, N.-
dc.contributor.authorДавнюк, Л.І.-
dc.contributor.authorDavniuk, L.-
dc.contributor.authorКіт, А.А.-
dc.contributor.authorKit, A.-
dc.date.accessioned2024-12-12T10:56:54Z-
dc.date.available2024-12-12T10:56:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць та яйцепродуктів: навчальний посібник/ Н.М. Богатко, І.В. Яценко, А.Ю. Мельник та ін. За редакцією Н.М. Богатко, І.В. Яценко, А.Ю. Мельник. - Біла Церква, 2020. - 165 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12919-
dc.descriptionThe introductory manual highlights the main requirements for implementing state control over the production and circulation of food and incubation eggs of poultry and egg products, as well as conducting an examination of the safety and quality of poultry eggs and egg products at their production and processing facilities, public catering establishments, in shops, supermarkets, agri-food markets. The manual is recommended for students of the Faculty of Veterinary Medicine in the specialties "Veterinary Medicine" and "Veterinary Hygiene, Sanitation and Expertise", as well as for practical specialists in veterinary medicine and scientists.uk_UA
dc.description.abstractУ начальному посібнику висвітлено основні вимоги щодо здійснення державного контролю за виробництва та обігу харчових та інкубаційних яєць свійської птиці та яйцепродуктів, а також здійснення експертизи безпечності та якості яєць свійської птиці та яйцепродуктів на потужностях з їх виробництва і переробки, закладах громадського харчування, у магазинах, супермаркетах, агропродовольчих ринках. Рекомендовано навчальний посібник для студентів ФВМ спеціальностей «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», а також для практичних фахівців ветеринарної медицини, науковців.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.subjectінкубаційні яйцяuk_UA
dc.subjectдержавний контрольuk_UA
dc.subjectяйцепродуктиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjecteggsuk_UA
dc.subjecthatching eggsuk_UA
dc.subjectstate controluk_UA
dc.subjectegg productsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.titleГігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць та яйцепродуктівuk_UA
dc.title.alternativeProduction hygiene and examination of food and hatching eggs and egg productsuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.4 (072)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijena_vyrobnyctva.pdf622,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.