Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12876
Назва: | Вплив «Вypass сої» повножирової сої на перетравність поживних речовин у високопродуктивних корів |
Інші назви: | Effect of "Vypass soy" full-fat soy on nutrient digestibility in high-product cows |
Автори: | Бомко, Віталій Семенович Bomko, Vitalii Чернадчук, Михайло Михайлович Chernadchuk, Mykhailo |
Ключові слова: | високопродуктивні корови;high-yielding cows;Вypass сої;Bypass soybeans;перетравлення;digestion |
Дата публікації: | 3-жов-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Бомко В.С. Вплив «Вypass сої» повножирової сої на перетравність поживних речовин у високопродуктивних корів / В.С. Бомко, М.М. Чернадчук // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар.наук.-практ. конф. (БНАУ, 03 жовтня 2024 р.) .– Біла Церква, 2024 .– С. 58-61. |
Короткий огляд (реферат): | Найвищеперетравлення сухої речовини, органічної речовини, протеїну, жиру, клітковини і безазотистих екстрактивних речовин було у корів 4-ї дослідної групи, які отримували раціони із 2 кг Вypass сої. і порівняно з показником контрольної групи було вищим на 1,7 %; 0,7; 0,6; 2,4; 1,1 і 3,8 %, відповідно. |
Опис: | The highest digestibility of dry matter, organic matter, protein, fat, fiber and non-nitrogenous extractives was in the cows of the 4th experimental group, which received rations with 2 kg of Vypass soybeans. and compared to the indicator of the control group was higher by 1.7%; 0.7; 0.6; 2.4; 1.1 and 3.8%, respectively |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12876 |
УДК: | 636.2.084.52 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_baypas_soi.pdf | 607,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.