Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12876
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бомко, Віталій Семенович | - |
dc.contributor.author | Bomko, Vitalii | - |
dc.contributor.author | Чернадчук, Михайло Михайлович | - |
dc.contributor.author | Chernadchuk, Mykhailo | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-11T09:41:13Z | - |
dc.date.available | 2024-12-11T09:41:13Z | - |
dc.date.issued | 2024-10-03 | - |
dc.identifier.citation | Бомко В.С. Вплив «Вypass сої» повножирової сої на перетравність поживних речовин у високопродуктивних корів / В.С. Бомко, М.М. Чернадчук // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар.наук.-практ. конф. (БНАУ, 03 жовтня 2024 р.) .– Біла Церква, 2024 .– С. 58-61. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12876 | - |
dc.description | The highest digestibility of dry matter, organic matter, protein, fat, fiber and non-nitrogenous extractives was in the cows of the 4th experimental group, which received rations with 2 kg of Vypass soybeans. and compared to the indicator of the control group was higher by 1.7%; 0.7; 0.6; 2.4; 1.1 and 3.8%, respectively | uk_UA |
dc.description.abstract | Найвищеперетравлення сухої речовини, органічної речовини, протеїну, жиру, клітковини і безазотистих екстрактивних речовин було у корів 4-ї дослідної групи, які отримували раціони із 2 кг Вypass сої. і порівняно з показником контрольної групи було вищим на 1,7 %; 0,7; 0,6; 2,4; 1,1 і 3,8 %, відповідно. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | високопродуктивні корови | uk_UA |
dc.subject | high-yielding cows | uk_UA |
dc.subject | Вypass сої | uk_UA |
dc.subject | Bypass soybeans | uk_UA |
dc.subject | перетравлення | uk_UA |
dc.subject | digestion | uk_UA |
dc.title | Вплив «Вypass сої» повножирової сої на перетравність поживних речовин у високопродуктивних корів | uk_UA |
dc.title.alternative | Effect of "Vypass soy" full-fat soy on nutrient digestibility in high-product cows | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2.084.52 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_baypas_soi.pdf | 607,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.