Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12876
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБомко, Віталій Семенович-
dc.contributor.authorBomko, Vitalii-
dc.contributor.authorЧернадчук, Михайло Михайлович-
dc.contributor.authorChernadchuk, Mykhailo-
dc.date.accessioned2024-12-11T09:41:13Z-
dc.date.available2024-12-11T09:41:13Z-
dc.date.issued2024-10-03-
dc.identifier.citationБомко В.С. Вплив «Вypass сої» повножирової сої на перетравність поживних речовин у високопродуктивних корів / В.С. Бомко, М.М. Чернадчук // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар.наук.-практ. конф. (БНАУ, 03 жовтня 2024 р.) .– Біла Церква, 2024 .– С. 58-61.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12876-
dc.descriptionThe highest digestibility of dry matter, organic matter, protein, fat, fiber and non-nitrogenous extractives was in the cows of the 4th experimental group, which received rations with 2 kg of Vypass soybeans. and compared to the indicator of the control group was higher by 1.7%; 0.7; 0.6; 2.4; 1.1 and 3.8%, respectivelyuk_UA
dc.description.abstractНайвищеперетравлення сухої речовини, органічної речовини, протеїну, жиру, клітковини і безазотистих екстрактивних речовин було у корів 4-ї дослідної групи, які отримували раціони із 2 кг Вypass сої. і порівняно з показником контрольної групи було вищим на 1,7 %; 0,7; 0,6; 2,4; 1,1 і 3,8 %, відповідно.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвисокопродуктивні коровиuk_UA
dc.subjecthigh-yielding cowsuk_UA
dc.subjectВypass соїuk_UA
dc.subjectBypass soybeansuk_UA
dc.subjectперетравленняuk_UA
dc.subjectdigestionuk_UA
dc.titleВплив «Вypass сої» повножирової сої на перетравність поживних речовин у високопродуктивних корівuk_UA
dc.title.alternativeEffect of "Vypass soy" full-fat soy on nutrient digestibility in high-product cowsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.2.084.52uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_baypas_soi.pdf607,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.