Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12823
Title: Управління формуванням і використанням трудового потенціалу підприємства (за матеріалами ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат»)
Other Titles: Management of formation and use of the enterprise labor potential (based on the materials of “Antonivsky meat plant” LLC)
Authors: Тарасенко, Дмитро Андрійович
Tarasenko, Dmytro
Keywords: трудовий потенціал, формування, система управління;labor potential, formation, management system
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Тарасенко Д. А. Управління формуванням і використанням трудового потенціалу підприємства (за матеріалами ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат») : Кваліфікаційна робота магістра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту; наук. кер.: Н. В. Коваль. - Біла Церква, 2024. - 74 с.
Abstract: Досліджено сукупність теоретико-методичних та практичних аспектів управління трудовим потенціалом підприємства. Проаналізовано трудовий потенціал ТОВ «Антонівський м'ясокомбінат» та систему управління ним. Обґрунтовано заходи щодо удосконалення системи управління трудовим потенціалом ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат».
Description: The qualification work studies the set of theoretical, methodological and practical aspects of managing the labor potential of an enterprise. The labor potential of Antonivskyi Meat Plant LLC and its management system are analyzed. Measures to improve the labor potential management system of Antonivskyi Meat Plant LLC are justified.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12823
metadata.dc.identifier.udc: 331.101.262:637.5(477)
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
073_D_Тарасенко_Дмитро_репозитарій.pdf848,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.