Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12822
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-04T08:51:52Z | - |
dc.date.available | 2024-12-04T08:51:52Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ризик-орієнтований контроль м’яса забійних тварин під час зберігання/реалізації та встановлення його фальсифікації / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова, А.Ф. Богатко // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.169-171. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12822 | - |
dc.description | State risk-based control of the safety and quality of meat of slaughter animals during production and circulation is carried out in accordance with the requirements of the legislation [4] and provides for: establishing a dangerous chemical factor, in particular, detecting falsification of meat of slaughter animals, poultry due to processing with alkaline detergents; solutions of formaldehyde, acetic acid, hydrogen peroxide, potassium permanganate, sodium bicarbonate due to violation of temperature conditions and storage periods of meat of slaughter animals, reducing its contamination with microorganisms; violation of technological processes of meat production and circulation. | uk_UA |
dc.description.abstract | ування, недозволені інгредієнти, підробка. Держаний ризик-орієнтований контроль безпечності та якості мʼяса забійних тварин за виробництва та обігу здійснюється згідно вимог законодавства [4] та передбачає: встановлення небезпечного хімічного чинника, зокрема виявлення фальсифікації м’яса забійних тварин, птиці за оброблення лужними мийнодезінфікуючими засобами; розчинами формальдегіду, оцтової кислоти, пероксиду гідрогену, калію перманганату, натрію гідрокарбонату внаслідок порушення температурних умов та термінів зберігання м’яса забійних тварин, зменшення обсіменіння його мікроорганізмами; порушення технологічних процесів виробництва та обігу м’яса. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ОДАУ | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | м'ясо забійних тварин | uk_UA |
dc.subject | фальсифікація | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза м'яса | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | meat of slaughtered animals | uk_UA |
dc.subject | falsification | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of meat | uk_UA |
dc.subject | storage | uk_UA |
dc.title | Ризик-орієнтований контроль м’яса забійних тварин під час зберігання/реалізації та встановлення його фальсифікації | uk_UA |
dc.title.alternative | Risk-based control of meat of slaughtered animals during storage/sale and detection of its adulteration | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31/95:636.5.053 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ryzyk-orijentovanyj_kontrol'.pdf | 561,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.