Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12822
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.date.accessioned2024-12-04T08:51:52Z-
dc.date.available2024-12-04T08:51:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРизик-орієнтований контроль м’яса забійних тварин під час зберігання/реалізації та встановлення його фальсифікації / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова, А.Ф. Богатко // Матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції» (ОДАУ, 17–18 жовтня 2024 р.). - Одеса, 2024. – С.169-171.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12822-
dc.descriptionState risk-based control of the safety and quality of meat of slaughter animals during production and circulation is carried out in accordance with the requirements of the legislation [4] and provides for: establishing a dangerous chemical factor, in particular, detecting falsification of meat of slaughter animals, poultry due to processing with alkaline detergents; solutions of formaldehyde, acetic acid, hydrogen peroxide, potassium permanganate, sodium bicarbonate due to violation of temperature conditions and storage periods of meat of slaughter animals, reducing its contamination with microorganisms; violation of technological processes of meat production and circulation.uk_UA
dc.description.abstractування, недозволені інгредієнти, підробка. Держаний ризик-орієнтований контроль безпечності та якості мʼяса забійних тварин за виробництва та обігу здійснюється згідно вимог законодавства [4] та передбачає: встановлення небезпечного хімічного чинника, зокрема виявлення фальсифікації м’яса забійних тварин, птиці за оброблення лужними мийнодезінфікуючими засобами; розчинами формальдегіду, оцтової кислоти, пероксиду гідрогену, калію перманганату, натрію гідрокарбонату внаслідок порушення температурних умов та термінів зберігання м’яса забійних тварин, зменшення обсіменіння його мікроорганізмами; порушення технологічних процесів виробництва та обігу м’яса.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОДАУuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectм'ясо забійних тваринuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м'ясаuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectmeat of slaughtered animalsuk_UA
dc.subjectfalsificationuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.titleРизик-орієнтований контроль м’яса забійних тварин під час зберігання/реалізації та встановлення його фальсифікаціїuk_UA
dc.title.alternativeRisk-based control of meat of slaughtered animals during storage/sale and detection of its adulterationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31/95:636.5.053uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ryzyk-orijentovanyj_kontrol'.pdf561,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.