Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811| Title: | Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності |
| Other Titles: | Improving the technology and production of fish preserves with increased nutritional value |
| Authors: | Зброй, Віталій Олександрович Zbroj, Vitaliy Цехмістренко, Оксана Сергіївна Tsekhmistrenko, Оksana |
| Keywords: | томатний соус;tomato sauce;оселедець;herring;пресерви;preserves;харчова цінність;nutritional value;квасоля;beans |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | БНАУ |
| Citation: | Зброй В.О. Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності / В.О. Зброй, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла церква, 2024.- C. 36-38. |
| Abstract: | Досліджено склад соусу та додаткових компонентів для виробництва рибних пресервів, запропоновано оптимальний їх склад, встановлені показники харчової цінності продукту |
| Description: | The composition of the sauce and additional components for the production of fish preserves was studied, their optimal composition was proposed, and the nutritional value of the product was established |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 637.56:664.95 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| udoskonalennia_tekhnolohii.pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.