Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811
Title: Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності
Other Titles: Improving the technology and production of fish preserves with increased nutritional value
Authors: Зброй, Віталій Олександрович
Zbroj, Vitaliy
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Keywords: томатний соус;tomato sauce;оселедець;herring;пресерви;preserves;харчова цінність;nutritional value;квасоля;beans
Issue Date: 2024
Publisher: БНАУ
Citation: Зброй В.О. Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності / В.О. Зброй, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла церква, 2024.- C. 36-38.
Abstract: Досліджено склад соусу та додаткових компонентів для виробництва рибних пресервів, запропоновано оптимальний їх склад, встановлені показники харчової цінності продукту
Description: The composition of the sauce and additional components for the production of fish preserves was studied, their optimal composition was proposed, and the nutritional value of the product was established
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811
metadata.dc.identifier.udc: 637.56:664.95
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
udoskonalennia_tekhnolohii.pdf2,29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.