Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗброй, Віталій Олександрович-
dc.contributor.authorZbroj, Vitaliy-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Оksana-
dc.date.accessioned2024-11-26T10:44:50Z-
dc.date.available2024-11-26T10:44:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗброй В.О. Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності / В.О. Зброй, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла церква, 2024.- C. 36-38.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811-
dc.descriptionThe composition of the sauce and additional components for the production of fish preserves was studied, their optimal composition was proposed, and the nutritional value of the product was establisheduk_UA
dc.description.abstractДосліджено склад соусу та додаткових компонентів для виробництва рибних пресервів, запропоновано оптимальний їх склад, встановлені показники харчової цінності продуктуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectтоматний соусuk_UA
dc.subjecttomato sauceuk_UA
dc.subjectоселедецьuk_UA
dc.subjectherringuk_UA
dc.subjectпресервиuk_UA
dc.subjectpreservesuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectквасоляuk_UA
dc.subjectbeansuk_UA
dc.titleУдосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology and production of fish preserves with increased nutritional valueuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.56:664.95uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
udoskonalennia_tekhnolohii.pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.