Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зброй, Віталій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Zbroj, Vitaliy | - |
dc.contributor.author | Цехмістренко, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tsekhmistrenko, Оksana | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T10:44:50Z | - |
dc.date.available | 2024-11-26T10:44:50Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Зброй В.О. Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності / В.О. Зброй, О.С. Цехмістренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла церква, 2024.- C. 36-38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12811 | - |
dc.description | The composition of the sauce and additional components for the production of fish preserves was studied, their optimal composition was proposed, and the nutritional value of the product was established | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено склад соусу та додаткових компонентів для виробництва рибних пресервів, запропоновано оптимальний їх склад, встановлені показники харчової цінності продукту | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | томатний соус | uk_UA |
dc.subject | tomato sauce | uk_UA |
dc.subject | оселедець | uk_UA |
dc.subject | herring | uk_UA |
dc.subject | пресерви | uk_UA |
dc.subject | preserves | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | квасоля | uk_UA |
dc.subject | beans | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the technology and production of fish preserves with increased nutritional value | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.56:664.95 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
udoskonalennia_tekhnolohii.pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.