Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12688
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМомот, Софія Олександрівна-
dc.contributor.authorMomot, Sofiia-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.date.accessioned2024-10-21T11:17:47Z-
dc.date.available2024-10-21T11:17:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМомот С.О. Аналіз безпечності та споживних властивостей масла селянського різних виробників України / С.О. Момот, В.П. Лясота // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.144-145.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12688-
dc.descriptionThe expediency of continuous research has been substantiated and experimentally proven the quality and safety of peasant oil from different producers of Ukraine. The organoleptic indicators of the oil were studied; physico-chemical studies of sweet cream butter were carried out; the microbiological parameters of the oil were studied sweet cream; falsification of licorice cream oil due to the presence of vegetable admixture was determined oil; developed an express method for determining adulteration of licorice oil by use of a solution of resorcinol in benzene with a mass fraction of 5.0% and concentrated hydrochloric acid and developed scientific and practical recommendations for production.uk_UA
dc.description.abstractОбґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення дослідження якості та безпечності масла селянського різних виробників України. Вивчено органолептичні показники масла; проведено фізико-хімічні дослідження масласолодковершкового; вивчено мікробіологічні показники масла солодковершкового; визначено фальсифікацію масла солодковер-шкового на наявність домішку рослинних олій; розроблено експресний метод визначення фальсифікації масла солодковершкового за використання розчину резорцину в бензолі з масовою часткою 5,0 % та концентрованої хлорводневої кислоти та розроблено науково-практичні рекомендації для виробництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічна оцінкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectмасло солодковершковеuk_UA
dc.subjectпоказники маслаuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectмаслоuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectsanitary and hygienic evaluationuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsweet butteruk_UA
dc.subjectoil indicatorsuk_UA
dc.subjectfalsificationuk_UA
dc.subjectbutteruk_UA
dc.titleАналіз безпечності та споживних властивостей масла селянського різних виробників Україниuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the safety and consumption properties of peasant oil from different producers of Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.12/.3:619uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_bezpechnosti.pdf894,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.